Βολές Χρήστου Τζιουβάρα σε Απόστολο Τζιτζικώστα και Σοφία Μαυρίδου για μη στήριξη μελισσοκομικών προϊόντων στην Πιερία


Επίσκεψη του Περιφερειακού Συμβούλου Πιερίας Χρήστου Τζιουβάρα στην έκθεση Μελισσοκομικών προϊόντων του Συλλόγου Μελισσοκόμων Πιερίας στον Πλαταμώνα.

Την έκθεση μελισσοκομικών προϊόντων του Συλλόγου Μελισσοκόμων Πιερίας στον Πλαταμώνα επισκέφτηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας της Παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», Χρήστος Τζιουβάρας.

Ο κος Τζιουβάρας περιηγήθηκε στα περίπτερα των παραγωγών, τους έκανε ερωτήσεις και συζήτησε μαζί τους για την παραγωγή, που και πως την διαθέτουν στην αγορά και τις τιμές που την δίνουν. Μοίρασε το προεκλογικό του φυλλάδιο με τις 5+1 θέσεις για την Πιερία και επισήμανε τον κρίσιμο ρόλο της Περιφέρειας στην παραγωγική και αναπτυξιακή εν γένει διαδικασία.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας επισήμανε ότι θέλουμε να αυξηθεί η παραγωγή μας και να έχουμε ανταγωνιστικά προϊόντα, που όμως θα έχουν και μία ισχυρή ταυτότητα τόπου και ποιότητας. Τόνισε όμως ότι θέλουμε και κανένας να μην καταχράται τον κόπο των παραγωγών, κάτι που ισχύει για όλα τα προϊόντα μας.

Επισήμανε τον ρόλο της Περιφέρειας να συζητήσει με τους παραγωγούς για το πώς θα πετύχουμε τα παραπάνω, να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο δράσης και να αξιοποιήσουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας ώστε να οργανώσουμε την παραγωγή μας σε μία νέα βάση και να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και τους νέους μας που θέλουν να επενδύσουν πάνω σε αυτά τα επαγγέλματα. Είχε άλλωστε καταθέσει σχετική ερώτηση και είχε κάνει ανάλογη παρέμβαση για την δυνατότητα πολλά προϊόντα μας να πιστοποιηθούν ως Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.) ή Προστατεύομενης Ονομάσίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Ο κος Τζιουβάρας συχνά επισημαίνει κατά την προεκλογική εκστρατεία του ότι δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Έτσι και εδώ τονίζει ότι η δουλειά αυτή της Περιφέρειας με τους παραγωγούς δεν έχει γίνει εδώ και 13 χρόνια της αυτής διοίκησης.

Να μη χάσουμε άλλο χρόνο, ούτε άλλες ευκαιρίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Επιχειρηματίας του Ανατολικού Ολύμπου ξαναχτυπά, αυτή τη φορά χτυπά κάποιους δημοσιογράφους και μπλόγκερ που επί χρήμασι ξεπλένουν ανύπαρκτους δημάρχους

Κατέθεσε όντως την παραίτησή του ο Κυριακάκης από την Κοινότητα Λιτοχώρου? Ή οχι? Ποιος θα μας ενημερώσει υπεύθυνα?

Δήμαρχε Ε.Γερολιόλιε, για πες μας, ποιος πίεσε τη Λιτοχωρίτισσα υποψήφια του Κιάφα να αποσύρει την υποψηφιότητά της;