Δημιουργία Πολιτιστικού Καλενταριού από τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ)





Δημιουργία Πολιτιστικού Καλενταριού από τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ)

 

 Ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) σχεδιάζει τη συγκέντρωση όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από τους κατά τόπους Φορείς της Πιερίας σε ένα ημερολόγιο.

Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΟΤΑΠ και της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης στη συνέντευξη τύπου, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Ο Πρόεδρος του ΠΟΤΑΠ κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης ανέφερε ότι το Πολιτιστικό Καλεντάρι θα έχει σκοπό να συντονίσει και να οργανώσει σε ένα ενιαίο πρόγραμμα όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους πολιτιστικούς, μορφωτικούς και αθλητικούς συλλόγους και φορείς προκειμένου να προβάλλονται αποτελεσματικότερα, αλλά και να μην υπάρχουν αλληλεπικαλύψεις, παράλληλα με την έγκαιρη κοινοποίηση του προγράμματος. «Το Πολιτιστικό Καλεντάρι θα δίνει στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα επιλογής μέσα από ένα ενιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε οι επισκέπτες να γνωρίσουν και να βιώσουν πολιτισμικές αξίες και δρώμενα  καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η Πιερία δεν είναι απλά ένας όμορφος προορισμός για διακοπές, αλλά και ένας τόπος με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά που μπορεί να αποτελέσει τουριστικό θέλγητρο και συγκριτικό μας πλεονέκτημα », όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιτλακίδης. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Επιχειρηματίας του Ανατολικού Ολύμπου ξαναχτυπά, αυτή τη φορά χτυπά κάποιους δημοσιογράφους και μπλόγκερ που επί χρήμασι ξεπλένουν ανύπαρκτους δημάρχους

Κατέθεσε όντως την παραίτησή του ο Κυριακάκης από την Κοινότητα Λιτοχώρου? Ή οχι? Ποιος θα μας ενημερώσει υπεύθυνα?

Δήμαρχε Ε.Γερολιόλιε, για πες μας, ποιος πίεσε τη Λιτοχωρίτισσα υποψήφια του Κιάφα να αποσύρει την υποψηφιότητά της;